Over Ons

Wij vergelijken o.a.
pretpark aanbieders

De attractiereizen specialist!

Op Attractiereizen.nl vindt u een ruim assortiment aan attractiereizen. Dit varieert van entreekaarten en hotelovernachtingen tot compleet verzorgde arrangementen met vervoer, entree en een overnachting op of nabij attractieparken, Musea en Dierentuinen. Omdat Attractiereizen.nl een neutrale partij is, vindt u op de website arrangementen en aanbiedingen van diverse aanbieders. Deze staan op volgorde van prijs zodat de arrangementen kunnen worden vergeleken.

Attractiereizen.nl toont slechts een overzicht van de aanwezige vakantiebestemmingen. De daadwerkelijke boekingingen vinden plaats via de website van de aanbieder van de reis. Attractiereizen.nl kan derhalve ook niet aansprakelijk worden gestelt voor eventuele onvolkomenheden met betrekking tot de geboekte vakanties.

Het doel van de website is een ruime keuze aan arrangementen voor te schotelen zodat u een leuke, onvergetelijke reis met de juiste prijs/kwaliteit verhouding kunt boeken.

Uw vakantiegevoel begint hier, op de website van Attractiereizen.nl. Wij wensen u veel plezier met het maken van de juiste keuze en we hopen dat u een fijne vakantie zult hebben.

Heeft u vragen, suggesties en/of opmerkingen? Stuur ons een bericht via:
info@attractiereizen.nl

Attractie deals


Pretpark kortingen & tips

Kortingsactie op Dagtickets

De lente en de zomer komt er weer aan, dus het wordt weer prachtig weer voor een bezoekje aan een attractiepark of dierentuin.  Ga je deze zomer een dag de spa...

Vijf leukste attracties voor kinderen in Disneyland Parijs

Een van de bekendste familiebestemmingen in Europa is Disneyland Parijs. Jaarlijks brengen veel Nederlandse gezinnen een bezoek aan dit grote park. Het park is ...