vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 5 aanbieders
prijs Al vanaf €59,-
Wij vergelijken o.a.
pretpark aanbieders

Een ontspannen en comfortabele busreis naar Disneyland

Disneyland is magisch voor jong en oud. De voorpret begint al tijdens de busreis naar Disneyland. Vanuit Nederland doet de bus er ongeveer zes uur over. Dat lijkt lang, maar een bus brengt vele voordelen met zich mee. Zo hoeft u onderweg helemaal niets te doen. U kunt zich ontspannen voorbereiden op het bezoek aan Disneyland. Misschien is het handig om onderweg alvast plannen welke attracties er bezocht gaan worden. Sommige bussen zijn zelfs speciaal ingericht voor kinderen. Deze zogeheten kidsbussen hebben het onderste gedeelte speciaal ingericht met speelgoed voor kinderen. Zo is ook de busreis naar Disneyland voor jong en oud een feest.

Vergelijk hier alle aanbieders voor een voordelige busreis naar Disneyland Parijs


Info over de busreis Eurodisney

duur

Duur busreis

De busreis naar Disneyland duurt zes uur . Vanuit Nederland zijn er namelijk meerdere opstapplaatsen. Soms moet de bus eerst het land door, alvorens het vertrekt naar Parijs. Bij reisorganisaties als Brabant Expres en Peter Langhout kun je onder andere opstappen in Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Groningen, Almelo en Breda. Hou er wel rekening mee dat de bussen erg vroeg in de ochtend vertrekken, vaak tussen 04.00 uur en 07.00 uur ’s ochtends. Op die manier arriveer je vroeg in de middag in Disneyland.

reisorganisaties

Reisorganisaties Disney

Diverse reisorganisaties bieden een busreis naar Disneyland aan. Zo heeft Peter Langhout Reizen een groot aanbod aan verschillende accommodaties. De luxe bussen van Peter Langhout beschikken onder andere over airco, een toilet en Disneyfilms voor de jongsten. Ook met reisorganisatie Effeweg beleef je een ontspannen busreis naar Disneyland. Naast airco en toilet hebben de bussen zelfs een speciale speelruimte voor kinderen. Voor een dagje Parijs kunt u het beste terecht bij Van Nood. Deze bussen vertrekken ’s nachts of zeer vroeg in de ochtend.

hotels

Themahotels Disneyland

Attractiepark Disneyland heeft een aantal themahotels die hoge ogen gooien. Kinderen en volwassenen kijken er hun ogen uit. Waan je bijvoorbeeld in koninklijke sferen in het vier sterren hotel Dream Castle Disneyland. Vanaf dit hotel in de vorm van een kasteel bent u met een gratis shuttle bovendien zo in het park. Ook Disneyhotel Cheyenne is een aanrader.  In deze accommodatie overnacht u in heuse cowboystijl. Of dompel u onder in de piratenwereld in het drie sterren Hotel Explorers.

Pretpark kortingen & tips

Kortingsactie op Dagtickets

De lente en de zomer komt er weer aan, dus het wordt weer prachtig weer voor een bezoekje aan een attractiepark of dierentuin.  Ga je deze zomer een dag de spa...

Vijf leukste attracties voor kinderen in Disneyland Parijs

Een van de bekendste familiebestemmingen in Europa is Disneyland Parijs. Jaarlijks brengen veel Nederlandse gezinnen een bezoek aan dit grote park. Het park is ...