Busreis Europapark

vergelijk aanbieders Wij vergelijke tot wel 4 aanbieders
prijs Al vanaf €239,-
Wij vergelijken o.a.
pretpark aanbieders

Bezoek een zeer populair pretpark met een busreis naar Europa Park

Het Duitse Europa Park is een van de populairste attractieparken van Europa. Wat betreft bezoekersaantallen moet het alleen Disneyland Parijs voor zich dulden. In 2015 brak het pretpark in het Duitse Rust haar eigen bezoekersrecord met een aantal van ruim 5.5 miljoen. Dit jaar kunt u een van de vele bezoekers zijn die volop geniet van de ruim 100 attracties en prachtige shows. Bij diverse Nederlandse reisorganisaties kunt u terecht voor een comfortabele busreis naar Europa Park. Verspreid over heel Nederland bevinden zich diverse opstapplaatsen. De comfortabele touringcar brengt u al in een paar uur naar het populaire Europa Park.

 

Vergelijk hier alle aanbieders voor een voordelige busreis naar Europapark


Info over de busreis naar Europapark

duur

Duur busreis

In heel Nederland zijn er opstapplaatsen voor de bus richting Europapark. Deze bevinden zich meestal bij de stations. Zo kunt u de reis onder andere beginnen in Almelo, Amersfoort, Groningen, Zwolle en Utrecht. Vanaf Utrecht is het ongeveer zes uur rijden naar Europapark. Vanaf de meeste opstapplaatsen vertrekt de bus zeer vroeg, meestal tussen 4 en 8 uur ’s ochtends. Het vervoer vindt meestal plaats in een comfortabele touringcar die is voorzien van toilet, airconditioning en zelfs een koelkast.

 

reisorganisaties

Reisorganisaties en arrangementen

Bij diverse reisorganisaties kunt u terecht voor een busreis naar Europapark. Zo bieden onder andere Effeweg.nl en Kras Reizen arrangementen aan. Zo kunt u met Effeweg.nl vier dagen genieten van een comfortabel 3 sterren hotel vlakbij Europapark. Ook Kras reizen biedt een 4 daags arrangement in Europa Park aan. In dit geval verblijft u in een net 3 sterren hotel in Straatsburg. Bij de arrangementen van Effeweg en Kras horen ook entreekaartjes en een transfer tussen het hotel en het pretpark.

hotels

Hotels nabij Europa Park

Tijdens uw verblijf in Rust is het fijn om zo dicht mogelijk bij Europa Park te zijn. Wat dat betreft is er geen beter hotel dan Hotel Am Park. Deze bevindt zich namelijk tegenover de hoofdingang van Europa Park. Een transfer van- en naar het hotel is dus niet nodig. Op een paar minuten lopen van Hotel Am Park bevindt zich Pension Sieg – Europapark. Dit zijn fijne appartementen waar u prima kunt overnachten. Vanaf het pension is het ongeveer 15 minuten lopen naar Europapark.

Pretpark kortingen & tips

Kortingsactie op Dagtickets

De lente en de zomer komt er weer aan, dus het wordt weer prachtig weer voor een bezoekje aan een attractiepark of dierentuin.  Ga je deze zomer een dag de spa...

Vijf leukste attracties voor kinderen in Disneyland Parijs

Een van de bekendste familiebestemmingen in Europa is Disneyland Parijs. Jaarlijks brengen veel Nederlandse gezinnen een bezoek aan dit grote park. Het park is ...