Vijf leukste attracties voor kinderen in Disneyland Parijs

Wij vergelijken o.a.
pretpark aanbieders

De leukste Disney attracties speciaal voor de kleintjes!

Een van de bekendste familiebestemmingen in Europa is Disneyland Parijs. Jaarlijks brengen veel Nederlandse gezinnen een bezoek aan dit grote park. Het park is bekend om de sprookjesfiguren, de prinsessen en de magie. Het park is geschikt voor jong en oud! In Disneyland Parijs heb je veel leuke attracties: van een rustig ritje tot een spannende achtbaan. Daarnaast zijn er veel leuke shows en parades die je kunt bezoeken.

 

Voor gezinnen kan het lastig zijn om te beslissen welke attracties geschikt zijn voor kleine kinderen. Dit zijn vijf leuke attracties voor kinderen en ze zijn ook nog eens geschikt voor het hele gezin!

 

  1. Peter Pan Flight

Bij deze attractie stap je met maximaal 6 personen in een gondel en tijdens de rit kom je langs allemaal verschillende scènes. Je begint in het huis van de familie van Dalen en vliegt door het raam naar buiten de stad Londen in. Vervolgens vlieg je samen met Peter Pan naar de geheime plek: Nooitgedachtland.

peterpansflight1

 

  1. It’s a Small World

In de attractie It’s A Small World maak je een boottocht langs verschillende plekken in de wereld. Je komt bijvoorbeeld langs Schotland. In de laatste scène van de attractie komen alle landen nog een keer voorbij. Het kleurrijke decor en de vrolijke liedjes maken de attractie geschikt voor de kleinste.

itsasmallworld

 

  1. Slinky Slinky Dog Zigzag Spin

Stap op de rug van Slinky de rups en ga op ontdekkingstocht. Deze attractie is geïnspireerd op de Toy Story films en is een rustige attractie, wat hem uiterst geschikt maakt voor kinderen.

slinkydog

  1. Dumbo The Flying Elephant

Zelf kunnen vliegen, de droom van elk kind! In Dumbo The Flying Elephant kan een kind zelf vliegen op de rug van Dombo. Kinderen kunnen zelf bepalen hoe hoog ze Dombo laten vliegen. Vanaf de rug van Dombo heb je een schitterend uitzicht over het park en de gekleurde olifanten zorgen dat de attractie er ontzettend vrolijk uitziet.

domboflying

 

  1. Alice’s Curious doolhof

Dit is een haagdoolhof dat opgebouwd is rond de scènes uit de film Alice in Wonderland. Het doolhof bestaat uit twee delen. In het eerste deel wordt het eerste deel van de film uitgebeeld in het tweede deel zie je slotscène van de film. Het is ook mogelijk om de attractie halverwege te verlaten.

Attractie deals


Handige reistips & deals

Kortingsactie op Dagtickets

De lente en de zomer komt er weer aan, dus het wordt weer prachtig weer voor een bezoekje aan een attractiepark of dierentuin.  Ga je deze zomer een dag de spa...

Vijf leukste attracties voor kinderen in Disneyland Parijs

Een van de bekendste familiebestemmingen in Europa is Disneyland Parijs. Jaarlijks brengen veel Nederlandse gezinnen een bezoek aan dit grote park. Het park is ...