Autovakantie Europapark

vergelijk aanbieders Wij vergelijke tot wel 4 aanbieders
prijs Al vanaf €55,-
Wij vergelijken o.a.
pretpark aanbieders

Puur genieten tijdens een autovakantie naar Europa Park

De auto is een ideaal vervoermiddel wanneer u een paar dagen naar Europa Park wilt. Op eigen tempo rijdt u met vrienden of familie naar dit enorme Duitse attractiepark. Onderweg geniet u van het mooie Duitse landschap. Europa Park is gemakkelijk te bereiken met de auto. U volgt de Autobahn A5 en slaat vervolgens af bij 57b. Na enkele kilometers ziet u het pretpark al opdoemen. Ook de parkeergelegenheden bij Europa Park zijn uitstekend. U kunt de auto er al kwijt voor 5 euro per dag. Tevens beschikken de diverse hotels en pensions vlakbij het park vaak over gratis parkeergelegenheden.

Info over autovakantie naar Europapark

arrangementen

Arrangementen

Diverse Nederlandse reisorganisaties bieden arrangementen naar Europa Park aan op basis van eigen vervoer. Het voordeel hiervan is dat alles van tevoren al is geregeld. Voor een autovakantie naar Europa Park kunt u onder andere terecht bij TUI. Voor nog geen 300 euro boekt u bij deze reisorganisatie een arrangement met hotel en entreekaarten. Ook De Jong Intra is een prima reisorganisatie wanneer u met eigen vervoer bent. Op de site kunt u eenvoudig een hotel inclusief entreekaarten boeken.

reisorganisaties

Reisorganisaties

Een van de grootste aanbieders van reizen naar Europa Park is Effeweg.nl. Deze reisorganisatie biedt zowel busreizen als alleen hotels en entreetickets aan. Bovendien bevinden de opstapplaatsen voor de bus zich verspreid over heel Nederland. Effeweg zorgt ervoor dat de vakantieganger het ontzettend naar zijn zin heeft. Pakketten worden aangeboden inclusief drie overnachtingen, transfers en een heerlijk ontbijt. Een goed alternatief is Kras Reizen. Ook hierbij overnacht u meerdere dagen inclusief hotel, ontbijt en entreetickets nabij Europa Park.

hotels

Hotels

Nabij Hotel Europa Park bevinden zich een aantal prima accommodaties. Zo biedt Hotel Colosseo de nodige luxe met faciliteiten als een wellness en buitenzwembad. Het is bijzonder genoeg gebouwd in Romeinse stijl. Ook erg fijn is dat dit hotel zich praktisch voor de ingang van Europa Park bevindt. Een andere aanrader om te verblijven is Hotel Andante. Dit is een zeer kindvriendelijk hotel met onder andere een speeltuin en spelletjeskamer. Ook niet onbelangrijk: het is slechts 10 minuten lopen naar Europa Park.

Pretpark kortingen & tips

Achtbaan buitenlands pretpark

Op reis naar een buitenlands pretpark

Op het moment dat je op reis wilt gaan, hoeft dit niet altijd direct te zijn om meer van een ander land te zien. Zo kan het ook een mogelijkheid zijn om op reis...

Kortingsactie op Dagtickets

De lente en de zomer komt er weer aan, dus het wordt weer prachtig weer voor een bezoekje aan een attractiepark of dierentuin.  Ga je deze zomer een dag de spa...