hotels

Hotel Castillo Alcazar

Wij vergelijken o.a.
pretpark aanbieders

Vergelijk hier alle aanbieders voor Hotel Castillo Alcazar


Hotel Castillo Alcazar
Nabij Europa Park bevinden zich een groot aantal hotels en pensions. Een van de meest bijzondere is Hotel Castillo Alcazar. Het ademt namelijk de sfeer uit van Spanje in de Middeleeuwen. Dit hotel met 120 kamers is gebouwd als een kasteel. Alleen al door de torens aan de voorkant ziet het er bijzonder uit.

Verblijf er als een vorst
In Hotel Castillo Alcazar kunt u zelfs verblijven in een heuse kasteelkamer. De bedden zijn gelukkig wel heel modern. Net als faciliteiten als het buitenzwembad, het restaurant en de wellness. Na heerlijk te zijn uitgerust kunt u genieten van een uitgebreid ontbijt. Dit levert hopelijk genoeg energie op voor een bezoekje aan Europa Park. Een verblijf in Hotel Castillo Alcazar biedt veel voordelen. Sterker nog, speciaal voor de gasten is Europa Park zelfs eerder geopend. Ideaal als u bijvoorbeeld met de kinderen al vroeg wilt beginnen aan de dag.

Faciliteiten - Hotel Castillo Alcazar

  • ster icoon
  • verzorging icoon
  • wifi icoon
  • 4 sterren
  • Logies en ontbijt
  • Met Wifi

Bekijk ook:
Hotel Colosseo

Hotel Colosseo

Verblijf in het prachtige Hotel Colosseo. Het hotel is geheel gebouwd in Romeinse stijl en is op loopafstand van Europapark!

€123,-

Bekijk ook:
Hotel El Andaluz

Hotel El Andaluz

Verblijf in het bijzondere Hotel El Andaluz een themahotel met als thema Spanje. Geniet van de Spaanse keuken!

€123,-

Kaart

Handige tips & blog

Kortingsactie op Dagtickets

De lente en de zomer komt er weer aan, dus het wordt weer prachtig weer voor een bezoekje aan een attractiepark of dierentuin.  Ga je deze zomer een dag de spa...

Vijf leukste attracties voor kinderen in Disneyland Parijs

Een van de bekendste familiebestemmingen in Europa is Disneyland Parijs. Jaarlijks brengen veel Nederlandse gezinnen een bezoek aan dit grote park. Het park is ...