Hotels Europapark

Wij vergelijken o.a.
pretpark aanbieders

Overnacht in de fijne hotels nabij Europa Park

Al meer dan veertig jaar is het Duitse Europa Park een echte toeristische trekpleister. Het pretpark gooit hoge ogen dankzij haar spectaculaire attracties voor jong en oud. Veel toeristen overnachten in het nabijgelegen dorpje Rust. In het centrum bevinden zich dan ook veel hotels, pensions en campings. Daardoor heerst er altijd een gezellige drukte. De hotels nabij Park Europa verschillen qua prijs. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met de hoeveelheid faciliteiten en de afstand tot het pretpark. Voor hotels tegenover Park Europa betaalt u uiteraard meer. Daar staat wel tegenover dat u met een paar stappen al in het pretpark staat.

europapark sterren

Vergelijk hier alle hotels in EuropaparkEuropapark hotels top 3

Info over hotels nabij Europapark

arrangementen

Arrangementen

Park Europa is gemakkelijk bereikbaar met het eigen vervoer of bus. Vaak is het boeken van een arrangement goedkoper dan wanneer u een ticket en hotel los van elkaar koopt. Bovendien kunt u met een arrangement nog steeds uw eigen dag bepalen. Sommige arrangementen zijn te boeken met een busreis erbij. Zo biedt Effeweg.nl een verblijf van 4 dagen aan, inclusief ontbijt en entreekaarten. Arrangementen waarbij u alleen hotel en entreekaart koopt zijn onder andere te boeken bij Peter Langhout Reizen en Neckermann.

reisorganisaties

Reisorganisaties

Heeft u altijd van gedroomd om een paar dagen naar een van de grootste pretparken van Europa te gaan? Dan is het boeken van een weekendje Europa Park een goed idee. Diverse reisorganisaties brengen u maar al te graag naar deze bestemming vol plezier en ontspanning. Zo kunt u voor een meerdaags verblijf onder andere terecht bij Neckermann, TUI en Peter Langhout Reizen. Zowel de reis als de overnachtingen zijn uiterst comfortabel. Of kies voor een dagje naar Park Europa op Dagjeweg.nl.

duur

Vervoer

De auto en de bus zijn de voornaamste vervoermiddelen om naar Park Europa te reizen. Binnen enkele uren bent u al in het park. Een goed alternatief vormt de  trein. In dat geval kunt u het beste de nachttrein richting Basel nemen vanaf Amsterdam, Utrecht of Arnhem. Uw eindstation is Freiburg. De nachttrein nemen is het meest praktisch, omdat er vanaf Freiburg alleen ’s ochtends bussen naar Europa Park rijden. De tickets zijn te boeken op de NS Hispeed site.

Pretpark kortingen & tips

Achtbaan buitenlands pretpark

Op reis naar een buitenlands pretpark

Op het moment dat je op reis wilt gaan, hoeft dit niet altijd direct te zijn om meer van een ander land te zien. Zo kan het ook een mogelijkheid zijn om op reis...

Kortingsactie op Dagtickets

De lente en de zomer komt er weer aan, dus het wordt weer prachtig weer voor een bezoekje aan een attractiepark of dierentuin.  Ga je deze zomer een dag de spa...