hotels

Hotel Santa Isabel

Wij vergelijken o.a.
pretpark aanbieders

Vergelijk hier alle aanbieders voor Hotel Santa Isabel


Hotel Santa Isabel
Hotel Santa Isabel is een van de officiële Europa Park hotels. Dit betreft accommodaties die vlakbij de ingang van het hotel liggen. Ook hebben deze hotels een speciaal thema, dat terugkomt in het park zelf. Een van de gedeeltes staat bijvoorbeeld geheel in het teken van Spanje en Portugal. In Hotel Santa Isabel kunt u dan ook verblijven in Portugese sferen. De naam ‘Santa Isabel’ is dan ook afkomstig van een oud-koningin van Portugal.

Koninklijke behandeling
In Hotel Santa Isabel waant u zich in koninklijke sferen. De accommodatie beschikt over een heerlijk buitenzwembad en mooie sauna. Of ontspan in een van de loungestoelen naast het zwembad. Ook aan de andere is gedacht met een speciale kinderdisco. Alle gasten van Hotel Santa Isabel worden dus flink in de watten gelegd. Ook fijn is dat u niet ver hoeft te lopen om Europa Park te bereiken. Het amusementspark ligt op slechts enkele minuten lopen van het hotel.

Faciliteiten - Hotel Santa Isabel

  • ster icoon
  • verzorging icoon
  • wifi icoon
  • 4 sterren
  • Logies en ontbijt
  • Met Wifi

Bekijk ook:
Hotel El Andaluz

Hotel El Andaluz

Overnacht in het bijzondere Hotel El Andaluz. Geniet van een verwarmend buitenzwembad en wandel door de tropische tuinen!

€52,-

Bekijk ook:
Hotel Bell Rock

Hotel Bell Rock

Overnacht in het prachtige themahotel Bell Rock. Binnen een paar minuten bent u al in Europapark!

€123,-

Kaart

Handige tips & blog

Kortingsactie op Dagtickets

De lente en de zomer komt er weer aan, dus het wordt weer prachtig weer voor een bezoekje aan een attractiepark of dierentuin.  Ga je deze zomer een dag de spa...

Vijf leukste attracties voor kinderen in Disneyland Parijs

Een van de bekendste familiebestemmingen in Europa is Disneyland Parijs. Jaarlijks brengen veel Nederlandse gezinnen een bezoek aan dit grote park. Het park is ...