Autovakantie Moviepark

vergelijk aanbieders Wij vergelijke tot wel 2 aanbieders
prijs Al vanaf €55,-
Wij vergelijken o.a.
pretpark aanbieders

Beleef een ontspannen autovakantie naar Moviepark Germany

Ga er even helemaal tussenuit met een autovakantie naar Moviepark Germany. Dit Duitse attractiepark is de ideale bestemming voor een dagje uit of een weekendje weg. Dompel u hier onder in de wondere wereld van de film. Alleen op deze plek heeft u de kans om de figuren van Ice Age tegen het lijf te lopen. Een vakantie met de auto brengt allerlei voordelen met zich mee. Zo bent u vrij om te staan en gaan waar u wilt. Zo bent u niet afhankelijk van opstapplaatsen. Op eigen tempo richting het Moviepark rijden geeft bovendien een ontspannen gevoel.

Vergelijk hier alle aanbieders voor een voordelige autovakantie naar Moviepark Germany


Info over autovakantie naar Moviepark

arrangementen

Arrangementen

Voor een flinke portie avontuur en de beste attracties dient u in Moviepark Germany te zijn. U kunt er zowel een dag verblijven als een meerdaags arrangement boeken. Bij diverse reisorganisaties het mogelijk om een 2,3 of 4 daags verblijf in het attractiepark te boeken.  Daarbij horen entreetickets en een hotelovernachting. U verblijft doorgaans in een comfortabel hotel op korte afstand van Moviepark Germany.  Met de eerder geboekte tickets is een lange wachtrij aan de kassa bovendien verleden tijd.

reisorganisaties

Reisorganisaties

Een van de betrouwbare reisorganisaties die een Moviepark Germany arrangement aanbiedt is Peter Langhout. U kunt kiezen uit een verblijf van 2 of 3 dagen, inclusief een overnachting in het InterCity Hotel. De tweede dag heeft u bovendien gratis entree in het Moviepark. U bereikt het attractiepark met eigen vervoer. Ook met Neckermann is het mogelijk om de magie van Moviepark Germany te ervaren. Bij deze reisorganisatie is het mogelijk om  voor 3 dagen een comfortabel hotel te boeken nabij het park.

hotels

Hotels nabij Moviepark

Nabij Moviepark Germany bevinden zich diverse hotels waar u fijn kunt overnachten. Zo staat het Intercity Hotel in Gelsenkirchen bekend om haar uitstekende ligging. Moviepark Germany ligt slechts een halfuurtje rijden van deze accommodatie vandaan. Bovendien ontvangt u van het hotel een pas voor gratis openbaar vervoer in Gelsenkirchen. Voor een plezierige tijd is ook Maritim Hotel Gelsenkirchen een aanrader. Vanaf deze accommodatie rijdt u in een halfuurtje naar het attractiepark. Daarnaast beschikt het over comfortabele kamers, een eigen badkamer en een uitgebreid ontbijt.

Pretpark kortingen & tips

Kortingsactie op Dagtickets

De lente en de zomer komt er weer aan, dus het wordt weer prachtig weer voor een bezoekje aan een attractiepark of dierentuin.  Ga je deze zomer een dag de spa...

Vijf leukste attracties voor kinderen in Disneyland Parijs

Een van de bekendste familiebestemmingen in Europa is Disneyland Parijs. Jaarlijks brengen veel Nederlandse gezinnen een bezoek aan dit grote park. Het park is ...