Hotels Moviepark

Wij vergelijken o.a.
pretpark aanbieders

De leukste hotels rondom Movie Park Germany

In de omgeving van Moviepark Germany bevinden zich diverse hotels. Deze accommodaties variëren in prijs, maar staan allemaal bekend om hun goede kwaliteit en service. De meeste hotels zijn voorzien van moderne en comfortabele kamers waar u kunt uitrusten van een dagje Moviepark. Ook beschikken de accommodaties doorgaans over een bar, restaurant, lift en gratis WiFi. De receptie is u bovendien graag van dienst bij allerlei vragen. Moviepark Germany vindt het belangrijk dat de hotels van goede kwaliteit zijn. Het attractiepark werkt dan ook samen met enkele nabijgelegen hotels. Zo hebben sommige hotels een vervoerservice van- en naar het Moviepark.

Vergelijk hier alle aanbieders voor Hotels Moviepark GermanyInfo over hotels nabij Moviepark

arrangementen

Arrangementen

In de meeste arrangementen verblijft u een paar dagen in een van de hotels in Moviepark Germany. Zo kunt u bij Pretpark-Hotels.nl de zogeheten Movie Park Germany Arrangementen boeken. Bij dit arrangement zijn een hotelovernachting en entreetickets voor het park inbegrepen. Op die manier kunt u lange wachtrijen bij de ingang vermijden en is het optimaal genieten geblazen in Moviepark Germany. Ook bij Kras kunt u terecht voor een compleet pakket met 4 sterren hotel, ontbijt en gratis entree in Moviepark Germany.

reisorganisaties

Reisorganisaties

Kras is een van de reisorganisaties die u graag een mooie tijd bezorgd in Moviepark Germany. Bij Kras kunt u een arrangement voor 2,3 of 4 dagen boeken inclusief hotel en gratis entreetickets. Het hotel bevindt zich in Duisburg. Of kies bij Strip Reizen voor een all-inclusive verblijf. Met dit pakket verblijft u niet alleen 2 dagen in een 4 sterren accommodatie, maar kunt u ook nog eens onbeperkt eten en drinken in 5 verschillende restaurants in het park.

duur

Vervoer

Moviepark Germany is zeer goed bereikbaar met de auto, bus of trein. Met de auto ervaart u veel vrijheid, maar de bus en de trein bieden veel comfort. Met de ICE International is het mogelijk om met de NS trein naar Moviepark Germany in Bottrop te reizen. Vanaf Amsterdam Centraal bent er in ongeveer 3 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 19 euro. Hoe vroeger u boekt, hoe lager de prijs uitvalt. Het eindstation ligt overigens op slechts 500 meter van Moviepark Germany.

Pretpark kortingen & tips

Kortingsactie op Dagtickets

De lente en de zomer komt er weer aan, dus het wordt weer prachtig weer voor een bezoekje aan een attractiepark of dierentuin.  Ga je deze zomer een dag de spa...

Vijf leukste attracties voor kinderen in Disneyland Parijs

Een van de bekendste familiebestemmingen in Europa is Disneyland Parijs. Jaarlijks brengen veel Nederlandse gezinnen een bezoek aan dit grote park. Het park is ...