Autovakantie Wunderland Kalkar

vergelijk aanbieders Wij vergelijke tot wel 5 aanbieders
prijs Al vanaf €69,-
Wij vergelijken o.a.
pretpark aanbieders

Beleef een zorgeloze autovakantie naar Wunderland Kalkar

Een autovakantie naar Wunderland Kalkar betekent een zorgeloze tijd voor het hele gezin. Op het terrein bevindt zich namelijk het attractiepark Kernie’s Familiepark waar al het eten en drinken in de prijs zit inbegrepen. Bovendien blijft een lange en vermoeiende autorit u bespaart. Vanuit Utrecht is het namelijk slechts 1 uur en 15 minuten rijden naar Wunderland Kalkar, dat in net over de grens bij Arnhem en Nijmegen ligt. Zelfs het parkeren bij het pretpark is bij de all-inclusive prijs inbegrepen. De auto is het beste vervoermiddel om naar Wunderland Kalkar te reizen. De bus stopt namelijk al op 6 kilometer afstand van het park.

wunderland kalkar logo

Vergelijk hier alle aanbieders voor een autovakantie naar Wunderland Kalkar


Info over autovakantie naar Wunderland Kalkar

arrangementen

Arrangementen

Bij Wunderland Kalkar zelf kunt u zelf eenvoudig een weekendje weg boeken. Online reserveert u online een arrangement inclusief overnachting, ontbijt, diner en entree in Kernie’s Familiepark. De prijs is ongeveer 153 euro per persoon. Ook Effeweg.nl biedt een uitgebreid arrangement in Wunderland Kalkar aan voor ongeveer 160 euro per persoon. In het pakket zitten twee overnachtingen in een comfortabel hotel en drie dagen entree in het familiepark. Ook twee keer ontbijt en lunch en eenmalig een avondbuffet is inbegrepen.

reisorganisaties

Reisorganisaties

Met reisorganisatie D-reizen kunt u zelfs een complete vakantie van 7, 8 of 9 dagen beleven in Wunderland Kalkar. Deze reizen worden aangeboden vanaf mei 2016.  D-reizen heeft een comfortabel hotel voor u geregeld op loopafstand van Wunderland Kalkar. Ook Peter Langhout biedt een verblijf in Wunderland Kalkar aan op basis van eigen vervoer. U boekt een all-inclusive verblijf inclusief hotel voor 1,2 of 3 nachten. In het laagseizoen kost een verblijf van 2 dagen slechts 85 euro per persoon.

hotels

Hotels in Wunderland Kalker

Nabij Wunderland Kalkar bevinden zich zes hotels. Hotel Plaza is de grootste van het zestal en heeft een zeer goede ligging. In een paar minuten loopt u al naar Kernie’s Attractiepark toe. Bovendien beschikt het hotel over comfortabele kamers. Ook een aanrader wat betreft service en kwaliteit is Kernie’s Hotel. Of kies met het hele gezin voor het Familiehotel. Vanaf hun eigen hotelkamer kunnen de kinderen via een speciale deur zo naar de kamer van hun ouders lopen.

Pretpark kortingen & tips

Achtbaan buitenlands pretpark

Op reis naar een buitenlands pretpark

Op het moment dat je op reis wilt gaan, hoeft dit niet altijd direct te zijn om meer van een ander land te zien. Zo kan het ook een mogelijkheid zijn om op reis...

Kortingsactie op Dagtickets

De lente en de zomer komt er weer aan, dus het wordt weer prachtig weer voor een bezoekje aan een attractiepark of dierentuin.  Ga je deze zomer een dag de spa...