Hotels Wunderland Kalkar

Wij vergelijken o.a.
pretpark aanbieders

De hotels van Wunderland Kalkar bevinden zich op een bijzondere plek

Wunderland Kalkar is een bijzonder stukje Duitsland. Op het terrein in Noordrijn-Westfalen bevindt zich namelijk een enorm complex waar ooit een kerncentrale gevestigd zou worden. De centrale is er dankzij protesten en hoogoplopende kosten echter nooit gekomen. In plaats daarvan kocht de Nederlandse ondernemer Hennie van der Most in 1995 het terrein op. Vervolgens liet hij er het enorme attractiepark Wunderland Kalkar bouwen. Sindsdien trekt het familiepark vol mooie attracties duizenden bezoekers per jaar. Zij verblijven in een van de zes hotels nabij Wunderland Kalkar. Alle accommodaties staan bekend om hun uitstekende ligging, mooie kamers en goede service.

wunderland kalkar logo

Vergelijk hier alle aanbieders voor Hotels Wunderland Kalkar


Info over hotels in Wunderland Kalkar

hotels

Hotels bij het park

Alle all-inclusive hotels van Wunderland Kalkar beschikken over nette kamers. Bovendien kunt u er elke ochtend en avond smullen van een buffet. Een fijne accommodatie is bijvoorbeeld Hotel Barbara. De naam is afkomstig van een van de dochters van Hennie van der Most. Dit hotel heeft een moderne uitstraling en beschikt over faciliteiten als een televisie, een eigen badkamer en WiFi. Voor grote gezelschappen kunt u het beste verblijven in Hotel Rosalie. Deze moderne accommodatie nabij het pretpark beschikt namelijk over 158 kamers.

arrangementen

All-inclusive mogelijkheden

Een verblijf in Wunderland Kalkar betekent onbeperkt genieten voor het hele gezin. Voor een mooie prijs kunt u namelijk een zogeheten all-inclusive ligt arrangement boeken. Dit betekent dat u de hele dag onbeperkt kunt eten en drinken in het pretpark. Ook alle attracties zijn gratis toegankelijk. Volop plezier voor het hele gezin dus. Daarnaast is ook de fitnessruimte en bowlingbaan gratis toegankelijk. Dit all-inclusive arrangement kunt u onder andere online boeken op de site van Wunderland Kalkar zelf.

reisorganisaties

Kosten

Het all-inclusive arrangement van Wunderland Kalkar is te boeken in de maanden maart, mei en oktober. Of er nog meer plekken vrijkomen is nog niet bekend. Voor een familieweekend betaalt u ongeveer 192 euro per persoon. Daar zit het verblijf, eten en drinken en onbeperkte toegang tot de attracties al bij inbegrepen. Hoe eerder hoe boekt, hoe goedkoper de prijs uitvalt. In dat geval ontvangt u vroegboek korting. Zodoende kost het arrangement in de maand oktober bijvoorbeeld maar 164,25 euro.

Pretpark kortingen & tips

Kortingsactie op Dagtickets

De lente en de zomer komt er weer aan, dus het wordt weer prachtig weer voor een bezoekje aan een attractiepark of dierentuin.  Ga je deze zomer een dag de spa...

Vijf leukste attracties voor kinderen in Disneyland Parijs

Een van de bekendste familiebestemmingen in Europa is Disneyland Parijs. Jaarlijks brengen veel Nederlandse gezinnen een bezoek aan dit grote park. Het park is ...