vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 3 aanbieders
prijs Al vanaf €99,-
Wij vergelijken o.a.
pretpark aanbieders

Geniet van diverse arrangementen tijdens een autovakantie Disneyland

Disneyland is een van de populairste pretparken van Europa. Duizenden toeristen bezoeken dit bijzondere park tijdens een dagje uit. De vele themaparken hebben bovendien een aantal prima hotels om enkele dagen te verblijven. Ook de reismogelijkheden naar Disneyland zijn uitgebreid. Zo kunt u bij diverse organisaties een autovakantie naar Disneyland ondernemen. Bij de reisorganisaties boekt u in dat geval alleen de entreetickets en een hotel in Disneyland. Een autovakantie heeft als voordeel dat u geheel in eigen tempo en lekker ontspannen naar Parijs rijdt. Geniet onderweg van het mooie Franse landschap en de gedachte aan een paar magische dagen Parijs.

Vergelijk hier alle aanbieders voor een autovakantie naar Disneyland Parijs


Info over autovakantie naar Disney

arrangementen

Diverse arrangementen

Voor een autovakantie naar Disneyland worden diverse arrangementen aangeboden. Het voordeel van een arrangement is dat u van te voren alles al geregeld heeft. Na aankomst in Disneyland kunt u meteen beginnen met genieten. De meeste arrangementen betreffen een autoreis, entreetickets en een verblijf in een van de themahotels. De duur van het verblijf is afhankelijk van de prijs. Ook kunt u Disneyland eventueel combineren met een stedentrip Parijs. Op die manier zie je alle hoogtepunten van het attractiepark en de Franse hoofdstad.

reisorganisaties

Reisorganisaties

Diverse reisorganisaties zijn gespecialiseerd in autovakanties naar Disneyland.  Zo biedt Peter Langhout Reizen al jaren voordelige arrangementen aan. Met deze reisorganisatie kunt u 2,3 of 4 dagen verblijven in het attractiepark. U reist met eigen vervoer, terwijl de entreetickets en hotels van te voren zijn geboekt. Bij Peter Langhout kunt u Disneyland ook combineren met een stedentrip Parijs. Een andere reisorganisatie met goede service is Strip Reizen. Het is een partner van Disneyland, waardoor u er terecht kunt voor 12 voordelige arrangementen.

hotels

hotels in Disneyland

In bijna geen enkel attractiepark bevinden zich zoveel bijzondere hotels als in Disneyland Parijs. Zowel kinderen als volwassenen beleven er een magische tijd. In Hotel Santa Fe kunt u zich bijvoorbeeld helemaal onderdompelen in West-Amerikaanse sferen. Verblijf in felgekleurde kamers en ervaar ondertussen de grote invloed die de Indianen, Mexicanen en Spanjaarden hebben gehad op de Amerikaanse cultuur. Of laat u meeslepen door de acrobatische toeren van Hotel Magic Circus. Regelmatig komt u in dit kleurrijke hotel een clown of jongleur tegen.

Pretpark kortingen & tips

Achtbaan buitenlands pretpark

Op reis naar een buitenlands pretpark

Op het moment dat je op reis wilt gaan, hoeft dit niet altijd direct te zijn om meer van een ander land te zien. Zo kan het ook een mogelijkheid zijn om op reis...

Kortingsactie op Dagtickets

De lente en de zomer komt er weer aan, dus het wordt weer prachtig weer voor een bezoekje aan een attractiepark of dierentuin.  Ga je deze zomer een dag de spa...