hotels

Hotel Explorers

Wij vergelijken o.a.
pretpark aanbieders

Vergelijk hier alle aanbieders voor Hotel Explorers


Hotel Explorers
Disneyland is natuurlijk een groot feest voor kinderen. Dankzij de vele attracties en Disney figuren beleven de jongsten er de tijd van hun leven. Maar ook aan volwassenen is gedacht. Zo is het 3 sterren bekroonde Hotel Explorers ideaal voor de hele familie.

Naar Parijs en Disney
Hotel Explorers heeft alles in huis voor een fijn verblijf. Het is natuurlijk belangrijk dat Disneyland dichtbij ligt. Dankzij de gratis pendelservice bent u in enkele minuten al in het attractiepark. De bus hoort bij lijn 54, die ook naar de TGV en Marne-la-Vallée Chessy rijdt. Met de trein of metro kunt u prima een dagje naar het mooie Parijs.

Op ontdekkingstocht in het hotel

Hotel Explorers doet haar naam eer aan. Alles draait er namelijk om ontdekkingsreizigers. Zelfs de kamers zijn er in piratenstijl. Kinderen zullen het ongetwijfeld geweldig vinden om in deze bijzondere stijl te overnachten. Daarnaast beschikt het hotel over een waterparadijs met 3 glijbanen en zelfs een 6D-bioscoop.

Faciliteiten - Hotel Explorers

  • ster icoon
  • verzorging icoon
  • wifi icoon
  • drie sterren
  • Logies en ontbijt
  • Met Wifi

Bekijk ook:
Hotel Kyriad

hotel

Overnacht in het comfortabele Hotel Kyriad. De pendeldienst brengt u in slechts tien minuten naar Disneyland Parijs!

€59,-

Bekijk ook:
Hotel Dream Castle

hotel kasteel

Een luxe hotelovernachting in Hotel Dream Castle. Heerlijk ontspannen in het wellness center. Vlak bij het schitterende Disneyland!

€69,-

Kaart

Handige tips & blog

Kortingsactie op Dagtickets

De lente en de zomer komt er weer aan, dus het wordt weer prachtig weer voor een bezoekje aan een attractiepark of dierentuin.  Ga je deze zomer een dag de spa...

Vijf leukste attracties voor kinderen in Disneyland Parijs

Een van de bekendste familiebestemmingen in Europa is Disneyland Parijs. Jaarlijks brengen veel Nederlandse gezinnen een bezoek aan dit grote park. Het park is ...