Wij vergelijken o.a.
pretpark aanbieders

De leukste hotels rondom Disneyland

Disneyland Parijs is enorm groot. Het is haast onmogelijk om alles te bezoeken Het terrein van Disneyland Parijs bestaat uit twee pretparken, een uitgaansgebied en zes hotels. Ook is het ingedeeld in vijf themagebieden, waar zich diverse hotels bevinden. In totaal heeft Disneyland zeven hotels met elk hun eigen thema. Zo is er een hotel geheel in Western en Indianenstijl. In een ander hotel kunt u de piraat uitgangen. Alle hotels hebben gemeen dat ze zeer goede service en kwaliteit bieden.

disneylandparijs

Vergelijk hier alle hotels in Disneyland ParijsInfo over hotels in Disney

hotels

Disney Hotels

De hotels in Disneyland bieden zowel luxe als avontuur. In diverse accommodaties kunt u zich bijvoorbeeld heerlijk in de watten laten leggen. De absolute topper op dat gebied is het 5 sterren hotel Castle Club. Dankzij de luxe kamers en het uitgebreide ontbijt beleeft u hier een vorstelijk verblijf. Wellicht houdt u meer van de vrije natuur. In dat geval is het een aanrader om te kamperen op Disney’s David Crockett Ranch. U verblijft hier heel basic in blokhutten in het bos.

hotels

Hotels nabij Disney

Een verblijf op het terrein van Disneyland is een bijzondere ervaring. Aan de andere kant zijn de themahotels vrij prijzig. Eventueel kunt u ook iets buiten het park verblijven. Daarbij is het mogelijk om gebruik te maken van een shuttlebus naar het park. In enkele minuten bent u in het park. Een populair hotel is bijvoorbeeld ‘Hotel l’Elysée Val d’Europe’. Niet alleen ligt deze accommodatie dicht bij Disneyland, ook bevinden zich op korte afstand een groot aquarium en een winkelcentrum.

arrangementen

Arrangementen naar Disney

Voor uitgebreide arrangementen naar Disneyland kunt u terecht bij diverse reisorganisaties. Zo heeft De Jong Intra Vakanties maar liefst 20 arrangementen in het aanbod. De meeste aanbiedingen betreffen hotels vlakbij Disneyland. Zodoende is de prijs van uw verblijf lager dan bij een themahotel in het park. Ook reisorganisatie Kras heeft een aantal arrangementen, waarbij u zowel een hotel als entreeticket boekt. Zo kunt u voor minder dan 200 euro al verblijven in Hotel Kyriad. Daarbij reist u met eigen vervoer naar Disneyland.

Pretpark kortingen & tips

Kortingsactie op Dagtickets

De lente en de zomer komt er weer aan, dus het wordt weer prachtig weer voor een bezoekje aan een attractiepark of dierentuin.  Ga je deze zomer een dag de spa...

Vijf leukste attracties voor kinderen in Disneyland Parijs

Een van de bekendste familiebestemmingen in Europa is Disneyland Parijs. Jaarlijks brengen veel Nederlandse gezinnen een bezoek aan dit grote park. Het park is ...