hotels

Hotel Magic Circus

Wij vergelijken o.a.
pretpark aanbieders

Vergelijk hier alle aanbieders voor Hotel Magic Circus


Hotel Magic Circus
Hotel Magic Circus is prima te combineren met een bezoek aan Disneyland. Het is een goed onderhouden accommodatie met uitstekende service van het personeel.

Kleurrijke accommodatie
Hotel Magic Circus bevindt zich op ongeveer 10 minuten rijden van Disneyland. Om de 20 minuten rijdt er een shuttlebus die u naar het park brengt. Maar ook het hotel zelf biedt plezier voor het hele gezin. Zo staat de accommodatie geheel in het teken van het circus. Daardoor is het hotel zeer kleurrijk. U komt er regelmatig clowns en acrobaten tegen.

Elke dag een goed begin
Hotel Magic Circus is erg populair onder toeristen. Het heeft dan ook ruime kamers en u bent van alle gemakken voorzien. Zo beschikt het onder andere over een restaurant en fitnessruimte. Ook het ontbijt in dit hotel is zeer gevarieerd en smakelijk. Zo begint u elke dag fris en fruitig aan uw ontdekkingstocht in Disneyland.

Faciliteiten - Hotel Magic Circus

  • ster icoon
  • verzorging icoon
  • wifi icoon
  • 4 sterren
  • Logies en ontbijt
  • Met Wifi

Bekijk ook:
Disney Hotel Cheyenne

Disney Hotel Cheyenne

Overnacht in een van de bekendste hotels vlak bij Disneyland. De kamers zijn zeer stijlvol ingericht!

€39,-

Bekijk ook:
Hotel Kyriad

Hotel Kyriad

Overnacht in het luxe Hotel Kyriad inclusief een mooie kinderboerderij voor de kleintjes!

€59,-

Kaart

Handige tips & blog

Kortingsactie op Dagtickets

De lente en de zomer komt er weer aan, dus het wordt weer prachtig weer voor een bezoekje aan een attractiepark of dierentuin.  Ga je deze zomer een dag de spa...

Vijf leukste attracties voor kinderen in Disneyland Parijs

Een van de bekendste familiebestemmingen in Europa is Disneyland Parijs. Jaarlijks brengen veel Nederlandse gezinnen een bezoek aan dit grote park. Het park is ...