vergelijk aanbieders Wij vergelijke tot wel 3 aanbieders
prijs Al vanaf €49,-
Wij vergelijken o.a.
pretpark aanbieders

Onderneem een bijzondere treinreis naar Disneyland

Een van de voordelen van Disneyland Parijs is haar ligging en bereikbaarheid. Het magische attractiepark bevindt zich op slechts 45 minuten van hartje Parijs. Vanuit Nederland is het bovendien zeer goed bereikbaar met de trein. Met een treinreis naar Disneyland kiest u voor een ontspannen manier van vervoer. U stapt in op het perron, en kunt op een overstap na blijven zitten tot aan het eindstation. De treinreis gaat bovendien een stuk sneller dan de auto of bus. Laat u razendsnel vervoeren met de Thalys, en voor u het weet wordt u verwelkomt door de magie van Disneyland.

Vergelijk hier alle aanbieders voor een voordelige treinreis naar Disneyland


Info over een treinreis naar Disney

duur

Duur treinreis

Vanuit Amsterdam duurt het ongeveer 4.5 uur voordat u voor de poorten van Disneyland staat. Onderweg bent u getuige van mooie plaatjes. De Thalys rijdt raast onder andere met 300 kilometer per uur door het Franse landschap. Disneyland Parijs heeft zelfs haar eigen perron. Deze heet Marne la Vallee. Binnen Disneyland kunt u overigens eenvoudig een treinreis naar Parijs regelen. U dient daarvoor de Paris Visite 5 Zones te kopen, waarmee u zowel naar Disneyland als Parijs zelf kunt reizen.

thalys

Reizen met de Thalys

Er zijn twee mogelijkheden om Disneyland te bereiken. U kunt vanaf Amsterdam de intercity naar Brussel nemen. Vervolgens stapt u in Brussel-Zuid over op de TGV. De trein stopt voor de hoofdingang van Disneyland. Een andere optie is om met de Thalys naar Parijs te reizen en daar de metro te nemen. De TGV kost 49 euro, en voor de Thalys betaalt u 35 euro. Vanaf het Marne la Vallee station vertrekken er regelmatig shuttles naar de themahotels in het park.

hotels

Hotels

Disneyland Parijs heeft in totaal zeven hotels. Ze hebben elk hun eigen thema en magie. Een van de prachtige hotels nabij de ingang is het Disneyland Hotel. Deze accommodatie staat helemaal in het teken van het Victoriaanse tijdperk. Dompelt u zich onder in het bijzondere 18e en 19e eeuwse decor. Of laat u in de watten leggen in Disney’s Hotel New York. Hier belandt u in het New York van de jaren ’30. Ook het binnen- en buitenzwembad is puur genieten.

Pretpark kortingen & tips

Achtbaan buitenlands pretpark

Op reis naar een buitenlands pretpark

Op het moment dat je op reis wilt gaan, hoeft dit niet altijd direct te zijn om meer van een ander land te zien. Zo kan het ook een mogelijkheid zijn om op reis...

Kortingsactie op Dagtickets

De lente en de zomer komt er weer aan, dus het wordt weer prachtig weer voor een bezoekje aan een attractiepark of dierentuin.  Ga je deze zomer een dag de spa...