vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 2 aanbieders
prijs Al vanaf €16,-
Wij vergelijken o.a.
pretpark aanbieders

De leukste arrangementen naar de Keukenhof

De Keukenhof in het Zuid-Hollandse Lisse is het mooiste voorjaarspark van Nederland en met zeven miljoen bloembollen de grootste bloementuin ter wereld. Ieder jaar worden de bollen gepoot om in de lente bezoekers van over de verste uithoeken van de wereld aan te trekken.
De Keukenhof heeft in totaal 15 km wandelpad waarbij u langs de mooiste en heerlijk geurende bloemen en prachtige bloemenkassen wandelt. Wekelijks zijn er wisselende bloemenshows en wordt de bezoeker verrast met nieuwe trends voor in de eigen tuin. Tijdens de wandeling door de tuinen is er volop gelegenheid om foto’s van de bloemen te maken.

Kinderen vermaken zich bovendien in de speeltuin of de kinderboerderij en komen veel te weten over de bloem(bollen) door het volgen van een leuke speurtocht. In De Keukenhof wisselen de bloementuinen zich af met indrukwekkende waterpartijen en vijvers. Ook met de innerlijke mens is rekening gehouden. Diverse paviljoens, restaurants en terrassen maken het mogelijk om de wandeling gedurende korte tijd te onderbreken en onder het genot van een kop koffie met iets lekkers te genieten van een bijzonder uitzicht over de bloemen. Een bezoek aan De Keukenhof sluit u af door de souvenirwinkel binnen te lopen.
Kaarten bestelt u eenvoudig en snel online. U kunt uw eigen bezoek samenstellen van bijvoorbeeld de toegangskaarten voor De Keukenhof tot en met volledige arrangementen compleet met vervoer en wellicht een overnachting.

keukenhof tulp
keukenhof bloemen

Vergelijk hier alle tickets en arrangementen naar De Keukenhof


Alle arrangementen naar de Keukenhof

Pretpark kortingen & tips

Kortingsactie op Dagtickets

De lente en de zomer komt er weer aan, dus het wordt weer prachtig weer voor een bezoekje aan een attractiepark of dierentuin.  Ga je deze zomer een dag de spa...

Vijf leukste attracties voor kinderen in Disneyland Parijs

Een van de bekendste familiebestemmingen in Europa is Disneyland Parijs. Jaarlijks brengen veel Nederlandse gezinnen een bezoek aan dit grote park. Het park is ...