vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 2 aanbieders
prijs Al vanaf €15,-
Wij vergelijken o.a.
pretpark aanbieders

De leukste arrangementen naar de Kartfabrique

De Kartfabrique in Utrecht is gevestigd in een voormalige mengvoederfabriek. Iedereen beleeft hier een dag vol plezier en bovendien avontuur. Van een ongekend racecircuit waar naar hartelust gekart kan worden tot een heuse lasergame arena. De verlaten fabriekdepots huisvesten de grootste lasergame arena van Nederland, waar spanning en competitie als een rode draad doorheen lopen. Durfals en groepen die graag een uitdaging aangaan laten zich vrijwillig opsluiten in het cellencomplex van Prison Island. Het oplossen en uitvoeren van verschillende fysieke en mentale puzzels is de enige weg naar ontsnapping uit deze combinatie van een Escape Room en Fort Boyard. Samenwerken voert op Prison Island de boventoon, het ideale groepsuitje en geschikt voor deelnemers vanaf 7 jaar.

Druk bezig zijn en plezier beleven maakt vaak hongerig. Lege magen worden gevuld en dorst gelest in Het Ketelhuis waar bezoekers zowel individueel als in groepsverband van een buffet of driegangenmenu kunnen proeven.
Stel uw eigen bezoek samen en maak een keuze uit de verschillende arrangementen. Hierbij kunt u ook aan combinaties van bijvoorbeeld karten en lasergamen denken. Sluit een dagdeel af met een gezamenlijke maaltijd of een gezellige borrel en er wordt nog lang met veel plezier nagepraat over uw bezoek aan de Kartfabrique. Entreekaarten bestelt u eenvoudig en comfortabel online.

kartfabrique logo
karten

Vergelijk hier alle tickets en arrangementen naar de Kartfabrique


Pretpark kortingen & tips

Kortingsactie op Dagtickets

De lente en de zomer komt er weer aan, dus het wordt weer prachtig weer voor een bezoekje aan een attractiepark of dierentuin.  Ga je deze zomer een dag de spa...

Vijf leukste attracties voor kinderen in Disneyland Parijs

Een van de bekendste familiebestemmingen in Europa is Disneyland Parijs. Jaarlijks brengen veel Nederlandse gezinnen een bezoek aan dit grote park. Het park is ...