hotels

Disney Hotel Santa Fe

Wij vergelijken o.a.
pretpark aanbieders

Vergelijk hier alle aanbieders voor Disney Hotel Santa Fe


Disney Hotel Santa Fe
Mickey en zijn vrienden verwelkomen u dolgraag in Disneyland Parijs. Het personeel van dit park staat bekend om hun gastvrijheid. Ervaar het zelf tijdens een verblijf in Disney Hotel Santa Fe. In deze accommodatie waant u zich even in het Zuidwesten van Amerika.

Overal Cars
Cars is een van de populairste Disneyfilms. De bijzondere auto’s komen dan ook overal terug in dit hotel even buiten de poorten van Disneyland. Het attractiepark ligt ongeveer 20 minuten lopen verderop. Eventueel kunt u ook een shuttlebus nemen, die langs alle hotels rijdt.

Overnachten is een feest
Het is een feest om te overnachten in de kamers van Disney Hotel Santa Fe. Ze zien er namelijk zeer verzorgd en mooi uit. De kamers zijn geheel ingericht in de stijl van Disneyfilms uit het Midwesten. Zo kunt u verblijven in een heuse Cars kamer, maar ook de stijl van Rio Grande en El Dorado behoort tot de mogelijkheden.

Faciliteiten - Disney Hotel Santa Fe

  • ster icoon
  • verzorging icoon
  • wifi icoon
  • 3 sterren
  • Logies en ontbijt
  • Met Wifi

Bekijk ook:
Hotel Vienna House Magic Circus

Hotel Vienna House Magic Circus

Verblijf in een van de top hotels nabij Disneyland en rijd binnen tien minuten naar Disneyland!

€69,-

Bekijk ook:
Hotel Dream Castle

Hotel Dream Castle

Ontdek het magische Disneyland Parijs en overnacht in het schitterende Hotel Dream Castle

€69,-

Kaart

Handige tips & blog

Kortingsactie op Dagtickets

De lente en de zomer komt er weer aan, dus het wordt weer prachtig weer voor een bezoekje aan een attractiepark of dierentuin.  Ga je deze zomer een dag de spa...

Vijf leukste attracties voor kinderen in Disneyland Parijs

Een van de bekendste familiebestemmingen in Europa is Disneyland Parijs. Jaarlijks brengen veel Nederlandse gezinnen een bezoek aan dit grote park. Het park is ...