hotels

Hotel Vienna House Magic Circus

Wij vergelijken o.a.
pretpark aanbieders

Vergelijk hier alle aanbieders voor Hotel Vienna House Magic Circus


Hotel Vienna House Magic Circus
Een van de top hotels nabij Disneyland is Hotel Vienna House Magic Circus. In deze 4 sterren accommodatie beleeft u een heerlijk verblijf. Het beschikt over allerlei faciliteiten, en dankzij het circusthema hangt er een vrolijke sfeer.

Geweldige ligging
Hotel Vienna House Magic Circus heeft een geweldige ligging. Op slechts 10 minuten rijden en 20 minuten wandelen ligt Disneyland Parijs. De gratis shuttlebus rijdt ook regelmatig naar het station 4 kilometer verderop, vanwaar u een dagje naar Parijs kunt.

Kleurrijk thema
Vanuit uw kamer in Hotel Vienna House Magic Circus heeft u een prachtig uitzicht over het meer. Het rustgevende uitzicht staat in contrast met het kleurrijke thema van dit hotel. Zoals de naam al doet vermoeden draait alles namelijk om het circus. Jong en oud vermaakt zich in dit vrolijke hotel dan ook uitstekend. Als volwassene kunt u onder andere genieten van het zwembad en de spa. Voor de jongsten is er onder andere een heuse game ruimte.

Faciliteiten - Hotel Vienna House Magic Circus

  • ster icoon
  • verzorging icoon
  • wifi icoon
  • 4 sterren
  • Logies en ontbijt
  • Met Wifi

Bekijk ook:
Disney Hotel Cheyenne

Disney Hotel Cheyenne

Overnacht in het stijlvolle Disney Hotel Cheyenne vlak bij het prachtige Disneyland Parijs!

€39,-

Bekijk ook:
Hotel Magic Circus

Hotel Magic Circus

Verblijf in het fantastische Hotel Magic Circus en arriveer binnen tien minuten in Disneyland Parijs!

€69,-

Kaart

Handige tips & blog

Kortingsactie op Dagtickets

De lente en de zomer komt er weer aan, dus het wordt weer prachtig weer voor een bezoekje aan een attractiepark of dierentuin.  Ga je deze zomer een dag de spa...

Vijf leukste attracties voor kinderen in Disneyland Parijs

Een van de bekendste familiebestemmingen in Europa is Disneyland Parijs. Jaarlijks brengen veel Nederlandse gezinnen een bezoek aan dit grote park. Het park is ...